Blog

filbec - 100% voda filbec pro Big Summer Games 2024

100% voda filbec pro Big Summer Games 2024

Big Summer Games 2024. Igy centrum se stane na tři dny hostitelem největších crossfit závodů v Česku. Od 9. do 11. 8. 2024 může široká veřejnost spojit nákupy s fanděním.

filbec- 100% voda pro naše mladé sportovce

100% voda pro naše mladé sportovce

Voda je pro hydrataci nejlepší, rychle se vstřebává do těla  a neobsahuje žádné kalorie, cukry ani další přísady, které by mohly hydrataci​ zpomalit.

Filbec - Pesticidy - Atrazin

Pesticidy – Atrazin

Jak se Atrazin dostává do podzemních vod? Atrazin je odolný vůči rozkladu, což znamená, že se může snadno dostat z povrchu země do podzemních vod.

filbec - Mezinárodní den světových oceánů 2024

Mezinárodní den světových oceánů 2024

Mezinárodní den světových oceánů 2024. Žijeme na planetě Zemi. Většinu povrchu naší planety ale pokrývá oceán. Oceán nás chrání, živí a udržuje veškerý život.

filbec - Jak můžeme oslavit Světový den životního prostředí každý den?

Jak můžeme slavit Světový den životního prostředí každý den?

Světový den životního prostředí, který připadá na 5. června, je globální iniciativou zaměřenou na zvyšování povědomí o environmentálních problémech. Tento den vyhlašuje Organizace spojených národů (OSN) od roku 1974 a každý rok se soustředí na jinou environmentální problematiku.

filbec - nález mikroplastů ve varlatech

Nález mikroplastů ve varlatech

Nedávný objev vědců, že mikroplasty byly nalezeny i v lidských varlatech, vzbudil značné obavy. Jak se mikroplasty dostávají do našich těl a co to pro nás znamená?

filbec - Pračky s filtrem mikroplastů

Pračky s filtrem mikroplastů

Pračky s filtrem mikroplastů. Zní to možná až neuvěřitelně, ale jedním z velkých zdrojů znečištění jsou pračky.

filbec - Mikroplasty v půdě

Mikroplasty byly nalezeny v půdě

Informace, že mikroplasty byly nalezeny v půdě asi není žádný překvapením. Šokující je rozsah znečištění. Některé studie uvádějí, že týdně zkonzumujeme jednu platební kartu.